tisdag 2 februari 2010

Butterick's Horoskop


Kräftan är en omtyckt familjemedlem och sätter alltid hem och familj i första hand. Om kräftan i fråga inte har någon egen familj kan han/hon mycket väl betrakta sin arbetsplats eller sina vänner som sin "familj". Kräftans centrala begrepp är moderlighet och beskydd.

Kräftor är även mycket känsliga och impulsiva vilket kan förvåna många, då de på utsidan uppfattas som väldigt hårda. Blir känslorna för starka för dem är det lätt hänt att de gömmer sig bakom sin "tuffa" fasad och helt döljer sitt inre. Även fast kräftan är mycket känslig så är han/hon en fenomenal krigare som alltid ställer upp för de som är i fara eller de som han/hon beskyddar. En väldigt populär maskeraddräkt för en kräfta är romardräkten som tycks fungera i alla lägen för denna beskyddande individ.

Deras starka instinkt att beskydda kan ibland få dem att röra sig i sidled och att glömma bort att se framåt. Detta är en klar tendens på en "överstressad" kräfta som tagit sig an lite för många "familjer" att beskydda. Vid dessa tillfällen kan det vara en bra idé att försöka att få dem att lugna ner sig och tänka på någonting annat för en stund. En rolig hatt är aldrig fel och ingen hatt kan locka till skratt mer än sombrero-hatten. Ett bra tips är att klippa av "toppen" av hatten, passa ner en skål med mumsig dipp och sen fylla sombrerons kanter med nachochips. För att få igång festen ytterligare kan man "plantera" ut uppblåsbara kaktusar runt om i huset.

Ett annat förslag som kan vara en bra idé för att få ner dem på jorden igen kan vara att hastigt och lustigt uppmuntra till ett lättsamt skämt. En klar favorit är det klassiska cognacsglaset som tycks fungera i alla lägen.



http://www.buttericks.se/horoskop.aspx?id=4&om=kr%C3%A4ftans%20stj%C3%A4rntecken

Inga kommentarer: