söndag 12 oktober 2008

Kärlek - En lek eller allvar.?!

Vad betyder kärlek?

Är de en lek, som reglerna går ut på att leka med andras känslor, den som är med i leken får leken tåla?


Eller är det något underbart mellan två personer?


Ordet kärlek betyder olika, men för många är de nog en "big deal" och ingen jävla lek..


Tänk efter vad kärlek betyder för dig?


Vissa tycker denna frågan är en enkel match, men vissa får tänka efter.


Jag gissar att ni i texten kan anta vad jag tycker om ordet kärlek. För kärlek är något alla behöver även om dom säger Nej, men hjälper man dom på vägen och ger dom ens kärlek, så kommer dom öppna sig som en knopp på våren och ta emot kärleken, exakt som knoppen tar emot solljuset.


För knoppen behöver solljus för att växa och bli stark, och jag tror att kärlek är en av dom sakerna som vi behöver som människor för att växa och bli starka.



Varför inser man inte när man inte behandlas rätt, när alla ens vänner säger de stupikvarten: Glöm honom, han är inte värd dig!


Varför inser man inte de? Så man slipper släppa ut tårarna som han inte är värd. Det är enkelt att säga till folk vad dom skall göra, men när man hamnar i samma situation så är de inte lika enkelt. Man känner samma känslor som dom man sa till vad dom skulle göra, men när dom säger samma saker tillbaka så lyssnar man inte. Man vill inte inse sanningen, för sanningen är en mäktig sak, som tar ner dig på jorden så fort man närmar sig den, men i de tillfället att sanningen en fiende, som bara vill krossa dig och och sakta suga livet ur dig. Man måste inse att det inte är så för dina vänner är sanningen, och den som inte behandlar dig som du är värd, är den som krossar dig och suger livet ur dig långsamt.


När man börjar inse detta, så försvinner inte ens vänner. För om dom är dig nära och behandlar dom som dom är värda, så stannar dom kvar med dig i vått och tort, även om du inte ville inse hur du behandlades, för dom vet att du kommer finnas där för dom, när dom hamnar i samma situation.

Inga kommentarer: